THE LETTERFREAK, SIGN, DESIGN, STUDIO, WALLDECORATORS


Is 1993 in Rotterdam begonnen en heeft zich gevestigd aan de Goudsesingel 121 in Rotterdam. Buiten dat u bij ons terecht kunt voor uw signing, kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn op het gebied van vormgeving, interieurontwikkeling en wanddecoratie. Daarnaast werken wij met een keur aan producten zoals canvas, wallcover, dibond, spanframes, pvc-doeken, freesletters, dibond met epoxy, te veel om op te noemen.

In 24 jaar zijn wij uitgegroeid tot een enthousiast en creatief bedrijf. Bij The Letterfreak kunt u terecht voor one-stop shopping. Zo krijgt u alles onder een dak, "da's wel zo makkelijk".

We zoeken graag met u mee naar de juiste reclame met de kwaliteit en prijs die past bij uw budget.NIEUWS

07-07-2017

Aboriginal Art Gallery & Five Senses

Aboriginal Art Gallery Five Senses.jpg Mooie landkaart geprint en op dibond gezet tbv schuifwand van 3 x 3 meter voor Aboriginal Art Gallery & Five Senses.

Binnenkort geopend!


07-07-2017

BSO Njoy

BSO zevenkamp.jpg Mooie Doosletters met LED verlichting geplaatst op het moderne en vrijstaande pand van BSO, Buitenschoolse opvang Njoy Rotterdam in Zevenkamp.

Njoy is een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in Zevenkamp dat deskundige opvangmogelijkheden biedt voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar...


LEES VERDER >

07-06-2017

Republic Moto Rotterdam

Republic Moto.jpg Bij Republic Moto in rotterdam hebben we het logo groot aangebracht dmv sterk hechtende muurfolie.

"Republic Moto Rotterdam is the place to be. Not because you have to, just because you want to. We share your passion for riding and everything around it".


LEES VERDER >

07-06-2017

De Jong & Vader

De Jong Vader 1.jpg De bus van kwaliteitsslagers De Jong & Vader hebben we helemaal mat zwart gewrapt en voorzien van belettering dmv prints en snijteksten.


LEES VERDER >

06-06-2017

Rocycle

Rocycle.jpg Logo van Rocycle uitgevoerd in doosletters met witte LED-verlichting.

Rocycle is dé nieuwste fitnesstrend overgewaaid uit Amerika en sinds een jaar ook te volgen in Amsterdam. Het is een full body workout waarbij je alle spiergroepen traint!


LEES VERDER >


 

THE LETTERFREAK WERKT O.A. VOOR:

Footer_19.jpgFooter_16.jpgFooter_13.jpegFooter_07.jpgFooter_01.jpegFooter_08.jpegFooter_10.jpegFooter_09.jpegFooter_05.jpegFooter_03.jpegFooter_18.jpgFooter_04.jpgFooter_02.jpgFooter_20.jpgFooter_14.jpegFooter_15.jpgFooter_11.jpegFooter_17.jpgFooter_19.jpgfooter013.jpgFooter_06.jpeg
Sibon Erkend Signbedrijf
Image1 The Letterfreak is een flexibel, creatief, allround en Sibon erkend Sign-bedrijf sinds 1993.